Suwung

Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.

Yowislah, ngene wae!

#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^



Repost dari FB:
Grabag,16032011// 20.14

Iklan

19 pemikiran pada “Suwung

  1. boemisayekti said: Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.Yowislah, ngene wae!#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^ Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    hehe… kepencet nas

  2. boemisayekti said: Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.Yowislah, ngene wae!#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^ Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    adooooooooo…. mp erorejing

  3. boemisayekti said: Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.Yowislah, ngene wae!#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^ Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    terjemahhhhhhhhhhhhhh…???

  4. boemisayekti said: Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.Yowislah, ngene wae!#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^ Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    kene tak mertamu yen suwung..:D

  5. boemisayekti said: Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.Yowislah, ngene wae!#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^ Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    ora mudeng….translatenya bu guru,,,,:D @_@

  6. boemisayekti said: Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.Yowislah, ngene wae!#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^ Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    Baiklah. . . KOSONGUjung jari tak mau diam. Mengaku kangen nulis. Tapi apa? Otak buntu. Tak ada satupun kata yang sudi mampir. Mencoba mencari2 tanda,nihil. Seperti langit tak berbintang. Kalaupun ada, kata itu maunya soliter, enggan solider dg kata lain, bersatu kurangkai, menjadi tulisan.Yasudahlah, begini saja.:)lupa nambahin catatan,nulis itu hbz jalan2 di blognya pak GM,ada tulisan berbahasa Jawa, beberapa kata seperti nganggit, soliter, solidher nyangkut…

  7. boemisayekti said: Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.Yowislah, ngene wae!#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^ Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    @ivoniezahramangga. . .mangga. . . πŸ™‚

  8. boemisayekti said: Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.Yowislah, ngene wae!#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^ Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    @mfanies:pa kbr? Kemana saja? πŸ™‚

  9. boemisayekti said: Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.Yowislah, ngene wae!#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^ Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    menulis.. tulisakan saja bu guru…lebih suka tulisan bu guru yang apa adanya kok.. *baca artinya gak baca jurnalnya.. πŸ˜€

  10. boemisayekti said: Pucuking driji ora gelem anteng. Ngakune kangen nganggit. Nanging ala apa? Utek cuntel, ora ana tembung sing sudi mampir. Miker, golek-golek sing isa dicandra, nihil. Lir jumantara nir andaru. Giliran ana tembung cemantel, karepe soliter ora gelem solidher karo tembung liyane, mrih tarup dironce awujud gurit.Yowislah, ngene wae!#ajar ngronce basa, dadine kok rakaroan ngene πŸ˜€ Sapa sing gelem ngajari nganggit nggunake basa Jawa? ^^ Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    Makasih mb nita,:) iya, ini salahsatunya curhatan otak cuntel πŸ˜€

  11. boemisayekti said: Repost dari FB:Grabag,16032011// 20.14

    Katur kagem KangmBok AYu sing bakul jamuDatan ana rubeda punapa…Reroncening ukara kang tuwuh saka lathi iku saguh miyak wadi jroning ati…Nora kumudu butuh pucuking godhong kang dadi nawalaAnanging apa kang cumanduk bakal den mangerteni tanpa wicaraUteg cunthel aja gawe sira mati aning lathinyandra bisa tuwuh aning maneka swasanaKayadene bayu lumantar ing samudra..baskara tan bisa selak, surya anetepi janji mrih padhanging margi…melu ngethoprak ahh….!

  12. boemisayekti said: Baiklah. . . KOSONGUjung jari tak mau diam. Mengaku kangen nulis. Tapi apa? Otak buntu. Tak ada satupun kata yang sudi mampir. Mencoba mencari2 tanda,nihil. Seperti langit tak berbintang. Kalaupun ada, kata itu maunya soliter, enggan solider dg kata lain, bersatu kurangkai, menjadi tulisan.Yasudahlah, begini saja.:)lupa nambahin catatan,nulis itu hbz jalan2 di blognya pak GM,ada tulisan berbahasa Jawa, beberapa kata seperti nganggit, soliter, solidher nyangkut…

    ohh..lg blum ada ide artinya…nyari2 ide nulis ya…sip2 moga dpt inspirasi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s